Inspirer dit arbeid med dekorasjon på hjemmekontoret

Dit hjemmekontor – dit hjem, din arbeidsplass – er en daglig fordring. Du er glad og fri her – hej, det er hjemme, og du er stærk og disciplineret – det er dit kontor. Du får det til å fungere – det er en stor balansehåndtering. Du klarer deg godt et stykke tid, og så begynner stammen at bli vist … Det er tid til dekorasjon på hjemmekontoret.

Så ser du på ditt kontor fra et nytt perspektiv, dine kuppede hender hviler dit hoved. Ser dit kontor for stramt ud? Har du brug for at forkæle dig selv litt? Vil du trekke din dovne dreng ind her og plassere den ved siden av dette vinduet, hvor den er dejlig og lys? Du tilbringer til tredjedele av din dag sammen på dit hjemmekontor. Mm … det føles godt. Kanskje er det tid til å ta det bløde ferskencremetæppe ut, som din mor ga deg på din femogtyvende fødselsdag. Og åh, de dandy, lyse farvede, lavvandede sukkerrørskurve, du fikk fra det varme syd, skulle gjøre så gode holdere til alle de odds og ender, der rodede dit bord. Nu blir det for meget, hvis du også bringer dine hyggelige, lyseblå lyserøde puder ind fra din lænestol i soverom? Det vil ikke skade ved prøve. Dit utsmykning på hjemmekontoret kan virkelig oppleve dig og hjelpe dig med å komme inn i rillen.

Eller kanskje har du vært for blød over dig selv, for overbærende, så din cushy indretning får dig til at glide dybere ned i din polstrede rede av en kontorstol. Dit hjemmekontors utsmykning kan ta et signal fra dette.

Du kunne sparke stedet lidt op; har en trimmer, pænere arrangement. Du kan legge til noen smarte brukbare kontortabeller, som ikke koster mye. Et prim arkivskab, en elegant penstander, en dapper bordlampe kan få dig til at ryste dig lige ud af din sløvhed. Du kan også rydde opp i hjørnene på dette rommet, trekke alle de behagelige, hjemlige knick knacks ud, du har akkumuleret over tid.

Denne utsmykningen på hjemmekontoret har veldig mye å gjøre med din produktivitet. Ved lave små endringer nu og da – justering, omjustering, lysning, blødgjøring, tilføyelse av en gnist, renovering – subtile endringer her og der, gjør vidundere med dette humør, og du finner deg selv alt kløe for at begynne å jobbe med det samme . Utgiften er liten, gevinsten er enorm. Du skylder dig selv det.

Skriv et svar