Innfelt lysdesign for hjemmet ditt

Når noen mennesker bygger den indre del av deres hjem, har de en tendens til å tenke på tæpper, møbler og vægmaling igjen. Du skal også tenke på, hva der er på loftnivået, spesielt når det dreier seg om din lyskilde. Dette skyldes at det kan ha stor innflytelse på, hvordan resten av rommene ser ut, og på denne noten vil installasjonen av forsænket belysning helt sikkert legges til og strejf av klasse til ethvert område i dette huset. For at forstå fordelene fullt ut og forstå fordelene ved denne type belysning skal du undersøke litt.

Hvis du bestemmer deg for å installere forsænket lys for å erstatte den tradisjonelle ophængte lysarmatur, har du muligens ikke tilstrekkelig belysning. Et flertall av lysarmaturer, der henger ned fra loftet, er skapt til å sprede lys gjennom hele rommet. Faktisk er det, at mange armaturer reflekterer mer end 50% av deres lys fra loftet, innen de kommer ned til resten av rommet.

Forsænkede lys er ikke i stand til å gjøre dette, da armaturet er forsænket i loftet, med lysstrålen koncentreret nedad, og så reflekteres det ikke fra det. Du kan stadig fylle rommet med lys ved hjelp av forsænket belysning; Men selvfølgelig har du bruk for mer end en lampe plassert i midten av dette loftet.

Formen på den forsænkede lysarmatur er en kegle og normalt er den ikke større end 60 eller 70 grader, hvorfor det kaldes en strålevinkel. Når lyset når gulvet, produserer det 8 til 10 fods cirkler av lys. Ut av alle sirkellysene er kun sentrum 5 eller 6 fod faktisk kvalitetslys. Husk, at hvis din forsænkede belysningsarmatur peger på et bord eller et maleri; lyset blir endnu mindre. Av denne grunn er den ideel til spotbelysning, spesielt et rums hovedfunksjoner. For eksempel dit hjem kjøkkenbordplade over dit skrivebord eller peker ned på maleriet på en av dine vægge.

Når du planlegger dit design, skal du gjøre det omhyggelig, så du kan få stor suksess med forsænket belysning. Denne typen belysning er fantastisk til alle områder av hjemmet og vil skape en atmosfære etter dette ønske.

Skriv et svar