Så du er klar til at springe på vognen og begynde at bygge et garage-motionscenter? Du er træt af at betale gode penge på det globale motionscenter bare for at vente i kø på et af de få nyttige udstyr, de har? Bliver frustreret over den spildte tid bare ved at køre til og fra gymnastiksalen? Der er mange grunde til at øve sig hjemme. Uanset hvad din grund er!

Et kvalitetscenter derhjemme er fantastisk, og det er muligt at oprette det. Takket være nogle innovative virksomheder og en hård konkurrence i fitnessbranchen er det mere overkommeligt at skabe et ægte motionscenter derhjemme. Faktisk, for ikke mange flere penge, end du ville bruge på skrotudstyr i en kæde af sportsudstyr, kan du få fat i kommercielt udstyr, der sandsynligvis overlever os alle.

Hvor skal man starte? Lad os gennemgå et par forslag baseret på nogle tidligere erfaringer med garage-motionscentre sammen med nogle gode oplysninger på nettet.

Naturligvis vil det bedste udstyr til at begynde med variere fra person til person lidt, men vi tror, at der er nogle vigtige stykker at overveje med det samme.

Olympiske plader: Kofangerplader er gode, men typisk dyrere end standard stålplader. Det afhænger også af, hvad dine løftemål er. Køb som et sæt for at spare penge. Du vil have mindst et par af hver 45 lb, 25 lb, 10 lb og 5 lbs. Du kan også overveje 2½ lb plader.

Power Rack (Squat Rack): Dette sætter dig lidt tilbage. Det vil sandsynligvis være din største udgift ved oprettelse af et motionscenter. Et stativ giver dig mulighed for sikkert at løfte uden en spotter. Squats, bænkpresse, rene, skulderpresse … du hedder det, du kan gøre det i et power rack. Det skal også have en pull up bar. Vær sikker og sammenlign lofthøjden med stativhøjden. Især vigtigt for ældre hjem med 8 ‘lofter.

Springtov: Springtov er bare fantastisk. Du kan købe og derefter vende om og sælge et par stykker udstyr. Men hvis du virkelig vil bruge kommercielt gym-udstyr, er det værd at nævne, at nogle virksomheder har alternative modeller af deres kommercielle ting for lidt færre penge. Men de er stadig langt mere pålidelige og robuste maskiner end kassen med gode butikker.

Da vi taler om at bygge et garage-gym her, er der en anden ting at overveje, og det er plads. Du bliver sandsynligvis nødt til at være meget organiseret for at afbalancere de ting, du har brug for at opbevare i garagen sammen med dit træningsudstyr.

Vægtbænk: Dette er noget, du sandsynligvis også vil have tidligt. Bare en flad vægtbænk til at begynde med. Du kan bruge lidt mere og få en justerbar bænk.

Håndvægte: Gør hvad som det er gjort, køb håndvægte, når du har brug for dem. Spred udgifterne lidt.

I hjemmegymmet har du frihed til at udøve, når du vil, lytte til musik, tilberede dit yndlingsprotein, frugt og andre shakes osv. Læs mere.

Da vi taler om at bygge et garage-gym her, er der en anden ting at overveje, det er plads. Du bliver sandsynligvis nødt til at blive meget organiseret for at afbalancere de ting, du har brug for at opbevare i garagen sammen med dit træningsudstyr.