Første fødselsdagsdekorationer skal være meget attraktive såvel som farverige. Dette skyldes, at fødselsdagsfesten er centreret om en etårig, der synes lyse og farverige ting er attraktive. Det er derfor meget nødvendigt at planlægge fødselsdagsdekorationer på forhånd, så du er under kontrol, når dagen nærmer sig. Her nedenfor fokuserer mere på dekorationer og giver dig ideer til, hvordan du pynter, når fødselsdagen er nær.

-Balloner er et must i enhver slags fest og især når det er tid til fødselsdagsdekorationer. Børn kan lide balloner, og hvis balloner i alle størrelser. Du kan vælge balloner som dit festtema og dekorere hele mødestedet med balloner fra porten til rummet. Du kan også holde nogle balloner fri, så du kan aflevere dem til børnene på festen.

-Du kan også fylde ballonerne med flere ting som slik og andre ting. Pop ballonerne, når kagen skæres, og se børnenes sjov og spænding. De vil nyde at samle de materialer, der er fyldt inde i ballonen.


-Sammen med balloner skal du også helt sikkert bruge nogle streamere, så fødselsdagsdekorationen ikke fejler på nogen måde. For børn er en fest bare ikke en fest uden balloner og streamere.

-Ved siden af streamere og balloner kan du tænke på nogle andre ideer, der vil være helt unikke og forskellige. Brug af billeder og bannere som en del af dekorationer er for nylig blevet moderigtigt. Fotografiske stand-ups i livsstørrelse eller enorme oppustelige legetøj er gode dekorationsideer.

-Pynt med noget, der virkelig giver en særlig følelse for hele festen samt fortryller de gæster, der er inviteret til festen. Festen vil ligne enhver anden enkel lejlighed derhjemme, hvis de rigtige dekorationer ikke bruges. Da denne fest er for et barn, er dekorationer nødvendige, så barnet kan forstå det.

Når du pynter dit hus, skal du gøre alt for at dekorere huset ordentligt og rent. Et korrekt rengjort hus vil invitere gæsterne til en atmosfære, de vil være komfortable i. De rigtige dekorationer hjælper med at få alle i den rigtige festlige tilstand.

Hvis du vælger et tema og dekorerer i overensstemmelse hermed, vil det give huset et bedre udseende. Du kan bruge tegneseriefigurer, dyr eller endda børnerimskarakterer som tema for din fest. Dette hjælper med at afgøre, hvilken type første fødselsdagsdekorationer du vil bruge. Så planlæg godt og fortsæt i overensstemmelse hermed.