Når nogle mennesker ombygger den indre del af deres hjem, har de en tendens til kun at tænke på tæpper, møbler og vægmaling igen. Du skal dog også tænke på, hvad der er på loftniveauet, især når det drejer sig om din lyskilde. Dette skyldes, at det kan have stor indflydelse på, hvordan resten af dine værelser ser ud, og på denne note vil installation af forsænket belysning helt sikkert tilføje et strejf af klasse til ethvert område i dit hus. For at forstå fordelene fuldt ud og forstå fordelene ved denne type belysning skal du undersøge lidt.

Hvis du beslutter at installere forsænket lys for at erstatte den traditionelle ophængte lysarmatur, har du muligvis ikke tilstrækkelig belysning. Et flertal af lysarmaturer, der hænger ned fra loftet, er skabt til at sprede lys gennem hele rummet. Faktisk er det, at mange armaturer reflekterer mere end 50% af deres lys fra loftet, inden de kommer ned til resten af rummet.

Forsænkede lys er ikke i stand til at gøre dette, da armaturet er forsænket i loftet, med lysstrålen koncentreret nedad, og så reflekteres det ikke fra det. Du kan dog stadig fylde rummet med lys ved hjælp af forsænket belysning; men selvfølgelig har du brug for mere end en lampe placeret i midten af dit loft.

Formen på den forsænkede lysarmatur er en kegle og normalt er den ikke større end 60 eller 70 grader, hvorfor det kaldes en strålevinkel. Når lyset når gulvet, producerer det 8 til 10 fods cirkler af lys. Ud af alle cirkellysene er kun centrum 5 eller 6 fod faktisk kvalitetslys. Husk, at hvis din forsænkede belysningsarmatur peger på et bord eller et maleri; lyset bliver endnu mindre. Af denne grund er den ideel til spotbelysning, især et rums hovedfunktioner. For eksempel dit hjem køkkenbordplade over dit skrivebord eller pegede ned på maleriet på en af dine vægge.

Når du planlægger dit design, skal du gøre det omhyggeligt, så du kan få stor succes med forsænket belysning. Denne type belysning er fantastisk til alle områder af hjemmet og vil skabe en atmosfære efter dit ønske.